Rideskole

Adamslyst Ridecenter tilbyder rideskoleundervisning

Adamslyst Rideskole lægger stor vægt på at undervisningen foreståes af kompetente personer, så alle kan føle sig trykke ved undervisningen.

Alle rideskoleheste er over flere år udvalgt med stor omhu, hvilket giver vores elever den optimale sikkerhed i omgangen med hestene.Rideskole-1

Der undervises både nybegyndere 1/2 times hold, de mere øvede elever og elever med egen hest. For os er det rigtig vigtigt vores heste har det godt. Flere af vores heste har været her i 21 år og er stadig meget glade rideskoleheste. Vi ligger vægt på vores elever føler sig trykke, der for rider man på samme hest, hver gang man er til ridning og der bliver lavet fælles undervisningsplaner for alle vores hold, så alle elever lære det samme og alle instruktører kan supplere hinanden uden vanskeligheder.

Når man deltager på beg. hold skal man lære alt fra hvordan man kommer op på hesten, hvordan man kommer til at side korrekt ( spænde stigebøjler, tilpasse tøjle længde osv. ) Alle på denne type hold rider selv og det foregår i både skridt, trav og galop.

Når man deltager på øvede hold rider man stadig på samme hest hver gang. Og her lære man at ride selvstændigt og bliver præsenteret for de lidt sværere dressurøvelser. Spring er forbehold dem, der har part på vores heste.

Når der oprettes et hold vil blive slået op på vores facebook side, så hvis det er et ønske anbefaler vi i følger siden.

Adamslyst Ridecenter | Facebook

Prøvetime hold og opstarts hold, som nyt tilbud.
Som noget nyt her på Adamslyst kommer der et hold, som er holdet for prøvetimer. Dette hold kommer hver gang til at lægge tirsdage kl. 16.00-17.00 Vi opretter hold efter behov. Holdet er for dem, der ikke har redet før og er 5 år eller ældre.
Her får i en super mulighed for at komme godt i gang, samt at blive sat grundigt ind i tingene, inden i bliver sat ind på de eksisterende hold.
Prøvetimen indeholder:
– info om stedet, hestene og regler.
– hvordan skal man opføre sig sammen med hestene.
– hvornår ting har vi brug for forældres støtte, så alt bliver optimalt?
– lære at trække hesten.
– prøve at ride.
Pris for alt dette er 175 kr. der skal betales ved bookning til mobilepay 205044. før din bookning er gældende.

Det bliver efter først til mølle princippet og tilmelding er først gældende når betaling er modtaget.

Du booker ved at sende en mail med information om eleven alder, køn og højde til post@adamslyst.dk så vender vi tilbage og bekræfter bookingen..

Her efter har man 2 gange på opstarts hold. 30 min hvor man kommer godt i gang med at styre inden man kommer på de eksisterende begynder hold. pris for de 2 gange er 300 kr. Det ligger forsat tirsdag fra 16.30 til 17.00.

Alt dette gør vi for at sikre alle den bedste oplevelse. Med dette tiltag synes vi, det giver et kæmpe løft, både for vores eksisterende elever som ikke mister tid hver gang vi sætter en ny begynder elev ind, men bestemt også for vores kommende elever, der får en mulighed for at komme godt i gang sammen med andre ligestillede, og på et hold hvor der er sat god tid af.

Hvis der er spørgsmål er man velkommen til at sende en mail.

Flere nye tiltag

Mini part: kom før holdene starter og vær med til at lukke heste ind fra fold, strigle og sadle op sammen med underviseren, det er ikke nødvendigt der er ledigsager med, vi passer på dem og indgår aftaler. Man kan komme mandag, onsdag, torsdag og fredag. Pris for dette 150 kr. pr. måned. Uanset hvor mange dage man kommer. For deltagelse send mail til post@adamslyst.dk

Eneundervisning: i et lille omfang vil der være mulighed for enetime 30 minutters undervisning til at få arbejdet intensivt med de vanskeligheder man nu føler man har. Dette vil at lægge eftermiddage før holdene og koster 450 inkl. leje af hest. For at booke en tid til send mail post@adamslyst.dk

Der er tlf. tid alle hverdage fra kl. 9-13,  pladser på holdene kan kun bookes ved forespørgelse på mail, post@adamslyst.dk med oplysninger om alder, niveau og ønske om ridedag. Og hvis man er helt ny begynder, skal man have en prøvetime først. Hvis man ønsker at komme på venteliste skal man indbetale 175 kr. for prøvetimen for at blive registeret.

rideskole-4Rideskole-2

Vedtægter  for rideskole på Adamslyst.

    • Alle der rider på rideskolen skal være medlem af Adamslyst sportsrideklub, kontigent betales direkte til klub.
  • Ingen må give hestene i staldene godbider, det er på ingen måde hestevelfærd og giver stresset og sure hest.
  • Betaling for hold skal falde den 1. i hver måned til konto 205044
  • Man betaler forud. Hvis man modtager rykker er det med et gebyr på 100 kr.
  • Rideskolen følger skoleferien i Greve kommune og har lukket i alle ferie samt helligdage.
  • Løbet af en sæson kan man forvente max 3 gange undervisning i stalden, disse dage vil der ikke være ridning.
  • Alle skal bære ridehjelm.
  • Alle bør ride i en form for støvle med lille hæl.
  • Ingen må benytte ridehus porten uden hest.
  • Al færden er på ejet ansvar.
  • Alle skal vise hensyn til undervisningen.
  • Alle er ansvarlige for at lånt udstyr bliver lagt på plads.
  • Fremmed hunde ingen adgang.
  • Alle har pligt til at være klar til tiden
  •  Udmeldelse skal ske seneste den 17. i en måned. Man har en opsigelse på løbende måned plus 1 måned. Det skal sendes på post@adamslyst.dk
  • Ved krav om ned lukning fra regeringens side, refunderes det månedlige beløb ikke.