Faciliteter

Vores stalde er velholdte, lyse, og med god plads til både heste og ryttere. Her bliver brugt mange timer på hygge med heste og andre som deler din store interesse.

rideskole7

Vi råder over vandspiltorv, masser af strigleplads, striglebomme, og hyggekroge. Her kan du, din familie og hestene få mange gode timer sammen.

Vi tilbyder det lækkerste ridehus på 20×60 meter med vandingsanlæg, hvor der plads til udfoldelse. Ridehuset har de helt rigtige mål for såvel ridning af dressur som spring.

I forbindelse med ridehuset har vi en lækker opvarmet rytterstue, som danner rammen om mange hyggelige timer. Og lækre nye toiletter

På stedet forefindes også en udendørs ridebane med de helt rigtige mål (20×60 med lys på). Ved denne er der etableret en hyggelig overdækket træteresse.

Vi råder over de dejligste græsfolde, med rig mulighed for at opdele hestene efter køn. Alle vore folde ligger i forbindelse med de øvrige failiteter.

Vi har etableret vinterfold med solid grusbund, så hestene kan komme på fold i al slags vejr, hvis dette ønskes. Hestene elsker denne “lille oase”.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at ringe, maile eller endnu bedre besøge Adamslyst Ridecenter.