Børn i stalden

Klar, parat, stald

NYT KURSUS, hvis du vil være med i stalden …. i efterårsferien.
Klar, parat, stald kursus med afsluttende prøve.
Indhold:
Opførelse i stald. Hvad kan min hest lide. Strigling. Sadel. Hovedtøj. Oprydning. Det er d. 17 oktober fra 10-14.30

Velkommen til vores hjem her på Adamslyst Ridecenter. Her er vi rideskoleheste, det betyder at vi lærer både børn og voksne at ride. Dette er vi rigtig glade for, da Karina der ejer os, passer rigtig godt på os. Karina ved rigtig meget om heste. Egentlig har hun prøvet rigtig meget, haft med heste at gøre på højt plan. Været nordisk mester i springning, deltaget i Europa mesterskaber. Faktisk det eneste hun har til gode er VM og OL. Hun ved, vi er rigtig følsomme over for uro og hurtige bevægelser. Helt ærligt !! Vi kan slet ikke lide det. Der hvor vi oprindelig kommer fra, de vilde sletter, betyder det jo, der kommer en der vil angribe os, og måske æde os. Så når du er sammen med os, vær altid glad og rolig. Det bliver vi nemlig rigtig glade for.
Her på Adamslyst har vi vores faste pladser og opgaver i flokken. En ting Karina aldrig må bytte rundt på, det er vores hierarki. Der altid en helt bestemt rækkefølge for, hvem af os der bestemmer over de andre og ned efter. Anden dejlig ting er, vi får rigtig god mad her på Adamslyst lækkert hø og foder, der indeholder alle vitaminer og mineraler. Vi får altid vores mad samtidig, så vi ikke bliver urolige, for vi bliver snydt. Så selv om vi er rigtig glade for godbider, har vi rigtig svært ved, at finde ud af det. Vi føler os snydt, når vi ikke alle får, så er det vi sparker i væggen, og kan hvis uheldet er ude komme til skade. Og helt sikkert er det, vi bliver meget forvirret. Så hvis i gerne vil give os godbider, så må vi få dem inden i stiger op på os, eller når i lige er hoppet af igen.
Ud over de allerede nævnte ting, er vi rigtig glade for dem, der sadler os op og gør os klar til dagens timer. De ved, hvordan man behandler os, og giver os vores udstyr korrekt på. Det er nemlig slet ikke sjovt, når dem er kommer, ikke aner noget som helst om, hvordan man gør det. Det kan både være forvirrende og gøre ondt. Til alt held tillader Karina det ikke med os. Men det er en rigtig vigtig del af ridning, at lære hvordan man gør, så der for har Karina lavet dette undervisnings tilbud, hvor i kan komme og lære det rigtige i fred og ro.  Kurset afsluttes med en prøve. Efter bestået prøve, har man bevis på, man ved hvordan man opfører sig i stalden sammen med hestene. Det giver adgang til, at man få lov at gøre tingene selv. Hvis man ikke er så gammel, kan man have sin mor eller far med.
Kurset koster 450 kr. for medlemmer af rideklubben, og 600 kr. for ikke medlemmer.  Der skal betales enten kontant til jeres ridelære, eller til konto 4865 1030345 før tilmeldingen er gældende. Der er ingen refusion, hvis man udebliver fra kurset. Tilmelding er efter først til mølle- princippet, der kan max være 14 deltager på et hold. Kurset bliver kun gennemført ved min. 10 deltagere.
Tilmelding skal ske til post@adamslyst.dk, dette er vigtigt da man skal have tilsendt en video, der skal ses til første dag på kurset.

No comments yet.

Skriv et svar