Prøvetime hold d 6 Juni kl 16.00

Rideskole-1

adamslyst Ridecenter | Facebook

Prøvetime hold og opstarts hold, som nyt tilbud.
Som noget nyt her på Adamslyst kommer der et hold, som er holdet for prøvetimer. Dette hold kommer hver gang til at lægge tirsdage kl. 16.00-17.00 Vi opretter hold efter behov. Holdet er for dem, der ikke har redet før og er 5 år eller ældre.
Her får i en super mulighed for at komme godt i gang, samt at blive sat grundigt ind i tingene, inden i bliver sat ind på de eksisterende hold.
Prøvetimen indeholder:
– info om stedet, hestene og regler.
– hvordan skal man opføre sig sammen med hestene.
– hvornår ting har vi brug for forældres støtte, så alt bliver optimalt?
– lære at trække hesten.
– prøve at ride.
Pris for alt dette er 175 kr. der skal betales ved bookning til mobilepay 205044. før din bookning er gældende.

Det bliver efter først til mølle princippet og tilmelding er først gældende når betaling er modtaget.

Du booker ved at sende en mail med information om eleven alder, køn og højde til post@adamslyst.dk så vender vi tilbage og bekræfter bookingen..

Her efter har man 2 gange på opstarts hold. 30 min hvor man kommer godt i gang med at styre inden man kommer på de eksisterende begynder hold. pris for de 2 gange er 300 kr. Det ligger forsat tirsdag fra 16.30 til 17.00.

Alt dette gør vi for at sikre alle den bedste oplevelse. Med dette tiltag synes vi, det giver et kæmpe løft, både for vores eksisterende elever som ikke mister tid hver gang vi sætter en ny begynder elev ind, men bestemt også for vores kommende elever, der får en mulighed for at komme godt i gang sammen med andre ligestillede, og på et hold hvor der er sat god tid af.

No comments yet.

Skriv et svar